Søg
 

Sygehuse

Her kan du læse om Region Sjællands sygehuse og de behandlinger, der tilbydes. Klik på de enkelte sygehuse i menuen til venstre for at læse mere om, hvilke behandlinger du kan få på dit nærmeste sygehus.

Det nære og naturlige valg

Region Sjællands sygehuse skal være det naturlige valg, når regionens borgere skal vælge sygehus.

Fælles for samtlige sygehuse i Region Sjælland er, at der stræbes efter samme høje kvalitet, og at der er fokus på at skabe de bedst mulige betingelser for økonomisk bæredygtige og effektive sygehuse. 

Hvordan er kvaliteten på Region Sjællands sygehuse?

Her under kan du se, hvilke behandlinger hvert sygehus tilbyder, det kan du også i menuen til venstre. I kategorien "Behandling", kan du se, hvordan Region Sjællands sygehuse klarer behandlingen af en række sygdomme. Der er fastlagt nationale mål for hvert område. Det er disse mål, sygehusene stræber efter at opnå.
Region Sjælland offentliggør løbende resultater for kvalitet.

Holbæk Sygehus

Sygehuset i Holbæk er et af fire sygehuse i regionen, hvor borgere kan få både akut og planlagt behandling, enten ved at være indlagt eller som ambulant patient.

Sjællands Universitetshospital, Køge

Sjællands Universitetshospital, Køge bliver i disse år udvidet og moderniseret, så det bliver cirka tre gange så stort som i dag. Fra 2022 bliver det centrum for al specialiseret behandling i hele regionen.

Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus er et af Region Sjællands fire sygehuse, hvor borgere kan få både akut og planlagt behandling, enten ved at være indlagt eller som ambulant patient.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Næstved Sygehus dækker alle medicinske sygdomsområder med planlagt og ambulant behandling. Næstved Sygehus har døgnbemandet skadestue. Slagelse Sygehus er et af Region Sjællands fire sygehuse, hvor borgere kan få både akut og planlagt behandling.

Psykiatrien

Psykiatrien i Region Sjælland tilbyder undersøgelse, diagnosticering og behandling enten ambulant eller ved indlæggelse i åbne eller lukkede afsnit. Patienter med akut opstået sygdom modtages i psykiatriske akutmodtagelser.

Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Sjællands Universitetshospital, Roskilde varetager i dag planlagt og akut behandling inden for en række områder. Sjællands Universitetshospital, Roskilde er Region Sjællands mest specialiserede hospital.

Oprettet
19.09.14
Opdateret
01.03.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlægning - Koncern Sundhed
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 52 00