Søg
 

Ens og fælles standarder for kvalitet

På praksisområdet arbejder de praktiserende læger og de øvrige behandlere med at forbedre kvaliteten ud fra nationale standarder og overvåget af de nationale myndigheder.

​Regionen har gennem et aftalesystem (overenskomster) aftalt, hvordan praksisområdets læger og øvrige behandlere sikrer at kvaliteten i de enkelte klinikker lever op til de nationale standarder.

Du vil i de næste par år få mulighed for at se, hvordan din egen læge eller behandler arbejder med at forbedre kvaliteten.

Din egen læge får besøg af neutrale kvalitetskonsulenter, der vurderer kvaliteten efter et besøg hos alle læger i perioden 2016-2018 (læs mere om Den Danske Kvalitetsmodel på www.ikas.dk ).

Det er ikke noget den enkelte behandler kan klare alene uden at indgå i et samarbejde med andre – derfor vil der blive arbejdet med temaerne på tværs af behandlere og med hjælp fra nationale og regionale eksperter. For eksempel kan den enkelte læge ikke løfte opgaven med sammenhængende behandling, hvis der ikke indgås aftaler med f.eks. sygehuse eller kommuner.

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
22.12.15
Opdateret
07.12.16
Link til denne side:
Andre sider under Kvalitet
 

 Kontakt

 
Det Nære Sundhedsvæsen
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 57 87

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk