Søg
 

Igangværende indsatser

Her ser du en liste over nogle af vores igangværende innovationsprojekter.

Aktiv Patientstøtte

Forskningsprojektet Aktiv Patientstøtte giver målrettet og individuel støtte til udvalgte borgere med kronisk- og multisygdom og/eller borgere med hyppig kontakt til sundhedsvæsenet.

Fra frafald til fastholdelse

Et nyt projekt skal sikre, at flere unge fuldfører en erhvervsuddannelse i Region Sjælland.

Health-CAT - Health Care Assisting Technology

Health-CAT vil identificere behovene for servicerobotter til sundheds- og plejesektoren, udvikle en prototype på en sådan robot og teste denne.

Innovation in Health And Care for All – ITHACA

Projektet skal forbedre samarbejdet og vidensdeling mellem ni europæiske regioner. ITHACA vil lade inspiration og evalueringer blive en kilde til et mere innovativt sundhedsvæsen i Region Sjælland og de otte andre regioner.

Innovativ kræftbehandling - InnoCan

Projektet vil udvikle bedre kræftbehandlingsmetoder og få nye produkter på markedet hurtigere, som kan hjælpe kræftramte i deres behandling.

PreCare

Projektet er båret af en vision om et bæredygtigt sundhedssystem, der tilbyder mennesker hjælp til at forebygge sygdomme, og til selv at håndtere et liv med kroniske sygdomme og de begrænsninger, der følger.

Vagtplanlægning

Projektet har til formål at forbedre vagtplanlægningen på sygehusene i Region Sjælland og dermed skabe en bedre anvendelse af ressourcer.

Oprettet
10.11.15
Opdateret
25.01.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
57875283