Søg
 

Inden fødsel i hjemmet

Ved hjemmefødsel vil du blive fulgt af de samme to jordemødre gennem graviditet, fødsel og barsel, og alle besøg vil finde sted i  eget hjem.

​​
​​

Du kan blive tilknyttet regionens hjemmefødselsordning, hvis du er rask og forventer en normal fødsel.

Er du i tvivl, om det vil være en god mulighed for dig, kan du kontakte én af hjemmefødselsjordemødrene for nærmere drøftelse af dine muligheder.

Hjemmefødselsordning Sjælland har en hjemmeside www.hjemmefødsler.dk, hvor der er en nærmere beskrivelse af mulighederne for hjemmefødsel.

Jordemoderkonsultationer

I hjemmefødselsordningen tilbydes du 7-10 hjemmebesøg med de to jordemødre, der følger dig gennem graviditet, fødsel og den første uge efter fødslen.

Ud over almindelig helbredsundersøgelse omfatter disse besøg snak om graviditet, forberedelse til forældrerollen og fødselsforberedelse, herunder planlægning af fødslen i hjemmet.

Ofte er det muligt at tilbyde nogle af konsultationerne som gruppekonsultationer sammen med andre, der planlægger hjemmefødsel.

Læs mere om selve fødslen i hjemmet.​​​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.04.15
Opdateret
08.08.22
Link til denne side:
Andre sider under Fødsel i hjemmet


 


Hjemmefødselsordning Sjælland har deres egen hjemmeside www.hjemmefødsler.dk, hvor der er en nærmere beskrivelse af mulighederne for hjemmefødsel.

 

 
Kontakt

Du kan finde kontaktoplysningerne til en jordemoder i dit område på følgende hjemmeside: