Søg
 

Social- og sundhedsassistentelev på Socialområdet

Bliv social- og sundhedsassistentelev på et af Region Sjællands sociale tilbud.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=3017400b33a9898f2bef15ebd4922335&source=embed&photo%5fid=35745335">

Mette Lillienfelt Kragl og Julian Koch Damhus fra Platangårdens Ungdomscenter fortæller om deres erfaringer som elev og vejleder på Socialområdet.

 
Går du på Social- og sundhedsassistentuddannelsen, så har du mulighed for at ansøge Region Sjælland om at blive ansat som elev.
 
Du kan læse mere om selve uddannelsen på de to SOSU-skolers hjemmesider:
 
 
  

Praktik på Socialområdet

På Socialområdet driver Region Sjælland 14 specialinstitutioner, blandt andet målrettet borgere med fysisk og/eller psykisk handicap.
 
 


Praktikstedsbeskrivelse for Bo og Naboskab Sydlolland (pdf)

 

 
Praktikforløbet er tilpasset Socialområdet og under praktikken benyttes Kompetencekortet, som detaljeret beskriver, hvilken viden og hvilke færdigheder, der skal arbejdes med i praktikperioden.

Endvidere er der udarbejdet en rammebeskrivelse målrettet Socialområdet, som beskriver hvilke opgaver du som elev kan og ikke kan varetage
 
Til slut i din praktik beder vi dig udfylde en elektronisk evaluering af din oplevelse som elev på Socialområdet. Den evaluering bruger vi til at udvikle vores praktiksteder.
 
 

Udvidet straffeattest og børneattest

Alle social- og sundhedsassistentelever skal give samtykke/tilladelse til at Region Sjælland indhenter en udvidet straffeattest og børneattest. 
 
 

Fordeling af praktikpladser på Socialområdet

Selve fordelingen af praktikpladser foregår via SOSU-skolen. Hvis du er i tvivl, så kontakt din vejleder/kontaktlærer på skolen.

 

Yderligere information

Vil du vide mere så kontakt: socialomraadet@regionsjaelland.dk 
​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
10.07.18
Opdateret
15.03.22
Link til denne side: