Søg
 
 

Søgeresultat :

Søg
Der er ingen tilgængelige resultater. Der er ikke angivet nogen forespørgsel, eller forespørgslen kom fra en avanceret søgning (webdele i organisationsnetværket understøtter ikke avancerede søgeforespørgsler).
Søg
 

 Resultater for Referater

 
 

 Resultater for Arrangementer

 

Viden om skizofreni
Skizofreni er en psykisk sygdom der er omgærdet af tabu og myter. Der er lige så mange forskellige sygdomsforløb, som der er mennesker med skizofreni.
21.10.19


Allergi og høfeber
Har du allergi, eller er du forkølet? Institut for Folkesundhed vurderer, at ca. 1 million danskere har høfeber- Er du én af dem? Eller tror du, at du er det?
30.04.19


 

 Resultater for Nyheder

 

Fremtidens ambulancetjeneste i Region Sjælland skal styrkes
Region Sjælland kommer selv til at stå for en del af ambulancedriften, når den nuværende aftale med Falck Danmark A/S udløber 31. januar 2024. Det har Regionsrådet netop besluttet forud for udbuddet af den fremtidige drift til private leverandører.
04.05.20


Professor og overlæge Preben Homøe får Kleins legat
Preben Homøe modtager fredag den 20. september Kleins Legat på 75.000 kr. for sit meget høje faglige niveau, sin bemærkelsesværdige arbejdsindsats i forskningen og for patienterne, samt for sine menneskelige evner som god kollega og engageret læge.
19.09.19