Aktuelle høringer

Find aktuelle høringer fra Region Sjælland her.

Interreg-programmet South Baltic - to offentlige høringer for henholdsvis miljøvurdering og program

Fra den 8. september 2021 til den 15. oktober 2021 er der to offentlige høringer for henholdsvis selve Interreg-programmet South Baltic og miljøvurderingen af programmet.

Interreg 6A-programmet Deutschland–Danmark – to offentlige høringer for henholdsvis miljøvurderingen og selve programmet

Fra den 14. april til den 14. juni 2021 er der offentlig høring for miljøvurderingen af Interreg 6A-programmet Deutschland-Danmark. Høringen for selve programmet løber i perioden 26. april til 26. maj 2021.

Indvinding af råstoffer og tilførsel af jord til råstofgrave

Region Sjælland er myndighed for tilladelse til at indvinde råstoffer, herunder eventuel miljøvurdering (VVM). Regionen er også myndighed for tilførsel af jord til råstofgrave. Afgørelserne kan påklages. Se afgørelser og høringer her.

Høring om Indsatsplan for jordforureningsområdet 2022

Planen for Region Sjællands indsats på jordforureningsområdet i 2022 ”Indsatsplan 2022” er i høring til og med den 4. februar 2022.

30.11.11
19.01.22

Ledelsessekretariatet
Alleen 15