Søg
 

Deltagere søges: Forskningsprojekt om fagpersoners støtte til efterladte efter selvmord over 64 år

Mandag d. 23. oktober 2017

Et nyt forskningsprojekt sætter fokus på, hvordan fagpersoner kan støtte efterladte efter selvmord over 64 år bedst muligt. Nu søges deltagere til projektet.

​Fagpersoners hjælp og støtte til efterladte efter selvmord er ikke altid ens. Gruppen bag et nyt forskningsprojekt i Psykiatrien Region Sjælland har oplevet, at støtten kan variere meget, og nogen efterladte oplever slet ikke at få hjælp.

- Nogen gange kan støtten fra fagpersoner til efterladte efter selvmord virke tilfældig. Vi vil undersøge, hvordan støtten og hjælpen til efterladte over 64 år, der har oplevet selvmord blandt en nærtstående, kan blive bedre, siger Ph.d. Lisbeth Hybholt, der er en af forskerne bag projektet.

For at finde ud af hvilken støtte efterladte over 64 år har modtaget fra fagpersoner, og hvilken støtte de havde behov for, søger gruppen bag projektet lige nu personer, der vil deltage i et interview omkring deres forløb efter at have mistet en nærtstående.

Er du over 64 år og har oplevet at miste en nærtstående på grund af selvmord, og har du lyst til at fortælle anonymt om dine oplevelser i forbindelser med tabet, vil projektgruppen meget gerne høre fra dig.

Læs mere om projektet 

eller kontakt Lisbeth Hybholt på telefon 93 57 76 00 eller mail:
lihy@regionsjaelland.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

Oprettet
23.10.17
Opdateret
23.10.17
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 00