Søg
 

Journalgennemgang af benamputationer: Vi søger lægefaglige konsulenter (auditorer)

Region Sjælland søger lægefaglige konsulenter (auditorer) til journalgennemgang af benamputationer i perioden 2013-2022. Læs mere om opgaven her.

​Region Syddanmark og Region Sjælland har besluttet at gennemgå journaler for alle patientforløb, der i perioden 2013 – 2022, har ført til amputation ved hofte, lår, knæ eller underben. 

Hensigten er at skabe grundlag for at vejlede patienter eller efterladte pårørende til at søge erstatning ved Patienterstatningen.

Opgaven

Journalgennemgangen omfatter gennemgang af journaler i ca. 5.200 patientforløb (ca. 3.000 i Region Syddanmark og ca. 2.200 i Region Sjælland), der har ført til amputation ved hofte, lår, knæ eller underben i perioden 2013-2022.

Journalgennemgangen forventes gennemført i perioden maj – oktober 2023. Det forberedende arbejde finder sted i perioden februar til april 2023.

Auditering skal ske efter faglig specialiststandard på et ensartet grundlag og efter en ensartet metode og tilgang. Dette sikres via faglig dialog, der koordineres af den lægefaglige koordinator. 

Honorering og ansættelsesform

Journalgennemgang honoreres med 375 kr. samt feriepenge på 15% pr. udfyldt auditskema. Det er forventningen, at gennemgang af et patientforløb gennemsnitligt tager 20-30 minutter. Ansættelsen sker på individuel kontrakt.

Faglig baggrund

Den lægefaglige konsulent (auditor) skal være uddannet som speciallæge i ortopædkirurgi eller karkirurgi, og have solid erfaring på området. Det er ikke en forudsætning, at man nu er aktiv som læge, men man skal kende den faglige standard på området.

Den lægefaglige konsulent (auditor) skal på tidspunktet for opgaven have gyldig autorisation.

Ansøgning og videre proces

Har du lyst til at være med til at gennemgå journaler i forløb, der har ført til benamputation, kan du søge om at være tilknyttet som lægefaglig konsulent (auditor)?


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Lægefaglig koordinator i Region Syddanmark, Sten A. Schmidt, tlf. 2422 8699, e-mail: sten.a.schmidt@rsyd.dk
  • Lægefaglig koordinator i Region Sjælland, Henrik Møller, tlf. 4142 4354, e-mail: mail@henrikmoeller.dk

Ansøgningsfrist er 26. marts 2023, men vi hører også gerne fra dig efter denne dato.

Vi forventer at kunne vende tilbage til dig i uge 13.

Kontakt efter 26. marts 2023 vil kunne ske til ovenstående lægefaglige koordinatorer.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
07.03.23
Opdateret
07.03.23
Link til denne side: