Søg
​​​​​​​​​​​​​​​​​Header_jobidns_1.png​​​​
 

Om lægevagten

Nær og nem lægehjælp ved akut sygdom for alle regionens borgere samt hurtig og korrekt diagnosticering og dermed hurtig behandling. Det er målet i Lægevagten i Region Sjælland.

Region Sjællands nye lægevagt varetager fra 1. oktober 2022 borgernes behov for hjælp ved akut opstået sygdom uden for egen læges åbningstid. Lægevagten tager imod opkald fra borgerne, kører på sygebesøg i lægevagtsbiler og bemander lægevagtskonsultationer fordelt 11 steder i regionen.  

Vores mål er at bidrage til at skabe øget sammenhæng, nærhed og kvalitet i den akutte behandling af borgerne i Region Sjælland. Det betyder bl.a., at vi arbejder for at afslutte flest mulige behandlinger tæt på eller i borgernes eget hjem. Vi er en datadrevet lægevagt, som løbende vil blive udviklet med afsæt i den nyeste viden og erfaringer fra bl.a. borgere og fagpersoner. Vi lægger vægt på at være en fællesskabsbaseret arbejdsplads, hvor forskellige faggrupper bidrager med det, de er bedst til. Ligesom vi prioriterer et tæt samarbejde med bl.a. sygehuse, psykiatrien, almen praksis og kommuner højt.  

Oprettet
25.04.22
Opdateret
10.06.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Lægevagtsekretariatet
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø