Nyheder

De seneste nyheder og informationer fra programsekretariatet for Fremtidens SUH.

19-1-2023: Vellykket prøveflytning til fløj R

Kan man flytte en patient hvert tredje minut eller kræver det mere tid?

22-12-2022: Nyt flyttetidspunkt fastlagt for fløj R

Der er nu fastlagt nyt tidspunkt for indflytningsperioden i fløj R – den først nye senge- og ambulatoriebygning på SUH Køge.

Ny genvej til Søg og Find installeret på SUH Køges pc’ere

Pc-genvej til Søg og Find, der gør det muligt at lokalisere udstyr uden at lede efter det fysisk, er installeret på SUH Køges pc'ere.

Aflevering af den første bygning på nyt SUH udskydes

Meddelelse fra Region Sjælland 5-9-2022: Afleveringen af den nye sengebygning ændres til slutningen af oktober, men vil ikke have indflydelse på de øvrige delprojekter i det samlede byggeri.

Fløj R i luften

Sjællands Universitetshospital har fået vokseværk. Det blev tirsdag den 16. august fejret med et kig ind i den første, nye senge- og behandlingsbygning, hvor hospitalet nu begynder forberedelserne til indflytningen.

Ny dato for indflytning i fløj R fastlagt

Den nye flytteuge for indflytning i fløj R er fastlagt til perioden 4. – 8. oktober 2022.

Indflytning i ny hospitalsfløj udskydes to måneder

Pressemeddelelse fra Region Sjælland 18-5-2022: Færdiggørelse af den første sengebygning på byggeriet af Sjællands Universitetshospital udskydes to måneder.

Medarbejdere midt i en forandringstid

Inventarlister, digital diktering og fokus på fællesskabsfølelsen. Med en blanding af teknologi, kig til forskningen, andres erfaringer og afprøvning i praksis forbereder medarbejderne på Kirurgisk Afdeling forandringerne og flytningen.

Træning i ny fløj R skal klæde medarbejderne på til flytning

Afdelingssygeplejerske Daniela Decca-Winding på Medicinsk Afdeling er i gang med planlægningen af træningen. Hun ønsker, at hendes medarbejdere er bedst muligt forberedt, når de flytter ind i den nye fløj R i august.

Logistikteamet sikrer vareforsyningen

Logistikken omkring levering af varer er et af de områder, der står over for markante ændringer med indflytningen i den nye bygning. Det giver travlhed hos Logistikteamet, der skaber overblik over de varer, afdelingerne bruger, og sikrer forsyningen.

Indflytning 2022 - når Fremtidens SUH bliver nutid

Fra den 17. til den 21. august flytter de første afdelinger ind i det nye hospital.

Voksdug og lego giver overblik

Serviceafsnittet er godt i gang med voksdugsmetoden, der giver et indblik i indretningen af den nye B1-bygning før indflytningen i august 2022.

Næste runde af flyttemøder

I december skal de afdelinger, der som de første flytter ind i det nye hospital i august 2022, igen til flyttemøder.

21.05.21
16.05.22