Søg
Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Sommerophold/studiejobs/vikariater

Mulighed for at udvikle kliniske færdigheder i praksis

​​Sommerophold i almen praksis og vikariater på sygehusene

For den studerende er der mulighed for at prøve livet som praktiserende læge, som læge på et sygehus eller i psykiatrien, da dette er et tilbud, som Region Sjælland tilbyder i den studerendes sommerferie.
I almen praksis er der mulighed for et ophold på 1-4 uger hos en praktiserende læge. På sygehusene og i psykiatrien vil der være mulighed for ansættelse som lægevikar.
 
Sommeropholdet/vikariatet vil blive honoreret efter ”Overenskomst for lægestuderende, der ansættes som vikar i underordnet lægestilling”.
 

Studiejobs

Hvis den studerende er på udkig efter et studierelevant fritidsjob eller vikariat i regionen, hjælper vi gerne med at formidle CV og ansøgning, såvel bredt som mere specifikt, til regionens sygehuse, psykiatrien og almen praksis.
 
Bemærk dog at vi ikke kan give garanti for et studiejob/vikariat, da stillingerne udbydes til alle relevante ansøgere og besættes i henhold til kvalifikationer.
 
Se eventuelt på nedenstående links:
 
 
 
 
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
15.03.19
Opdateret
08.01.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlæging - Lægeuddannelsen
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 93 57 66 26