Søg
Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Sammenhængende uddannelsesforløb

Læs om fritagelse for lodtræningen til Klinisk Basisuddannelse (KBU).

På Region Sjælland-sporet består din KBU af ophold på SUH (Køge & Roskilde), Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus eller Nykøbing Falster Sygehus (1. del) + ophold i almen praksis eller i psykiatrien (2. del). Pladserne på 1. del ligger primært i sygehusenes akutafdelinger. 2. del af din KBU ligger i umiddelbar nærhed af det sygehus, hvor du har haft 1. del af din KBU.
 
Vær opmærksom på at det ikke er muligt at søge et sammenhængende uddannelsesforløb i Region Sjælland, såfremt man tidligere har tilmeldt sig den kliniske basisuddannelse på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, uagtet at man ikke har valgt et ordinært KBU-forløb på basislaege.dk.

Ved tilmelding til 5. eller 6. semester på Region Sjælland-sporet bliver du bedt om at notere, hvor du ønsker at afholde din KBU. Du vælger frit mellem ovennævnte sygehuse og er garanteret en plads på din 1. prioritet. På baggrund af dine ønsker, modtager du før opstarten på 6. semester et specifikt KBU-forløb med angivelse af sygehusafdeling, praksis-/psykiatri plads samt starttidspunkter.

Først når du kender det specifikke KBU-forløb, bliver du bedt om at give samtykke til, at du trækkes ud af den ordinære KBU-lodtrækning. Ønsker du ikke det tilbudte KBU-forløb, indgår du på vanlig vis i den ordinære KBU-lodtrækning.

Såfremt du er interesseret i at hører mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Region Sjælland
rs-medicin@regionsjaelland.dk
Lene Nørgaard, tlf. 93 57 66 26
Helle Knudsen, tlf. 93 57 66 25


 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
15.03.19
Opdateret
05.09.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlæging - Lægeuddannelsen
Alléen 15
4180 Sorø
93576626