Søg
Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Bolig

Kontaktoplysninger for boligsøgning

Via nedenstående links er det muligt at læse mere om boligsøgning via boligselskaber og boligportaler. Derudover findes der private udlejere.  

 

Der kan også være hjælp at hente via de enkelte kommuners hjemmesider.

 

72 ungdomsboliger skyder op på Campus Køge

Nu bliver det snart muligt at flytte helt tæt på ungdomsuddannelserne på Campus Køge. Tirsdag den 27. november 2018 sagde Køge Byråd nemlig ja til opførelsen af nye ungdomsboliger på Campus. Projektet har allerede fået byggetilladelse, og byggeriet kan efter godkendelsen i Byrådet begynde med det samme. Når det sidste søm er sat, står der 40 nye et-rumsboliger og 32 nye to-rumsboliger klar til boligsøgende unge, der er under uddannelse. Huslejen på de kommende boliger afhænger af ungdomsboligens størrelse. Den månedlige husleje vil være cirka 3.340 kroner for et-rumsboligen og 4.160 kroner for to-rumsboligen. For at give mest mulig fleksibilitet, er to-rumsboligerne designet, så der med en ekstra væg kan skabes to separate værelser. De 72 boliger opføres af boligorganisationen Domea Køge. De planlægger, at byggeriet står færdigt 1. marts 2020. Boligerne kan derfor forventes indflytningsklar til skolestart august 2020.
 
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
15.03.19
Opdateret
09.03.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlæging - Lægeuddannelsen
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 93 57 66 26