Nye gruppeforløb hos Familie og Alkohol

Familie og Alkohol tilbyder nu familier med børn 0-18 år bosat i Guldborgsund og Lolland Kommune at deltage i gruppeforløb. Mød andre familier, som har lignende problemer, ønsker og mål som Jer selv.

I mange familier, hvor alkohol fylder for meget eller måske tidligere har fyldt, kan det være en stor hjælp både at få talt om det i familien men også at høre andre familiers oplevelser og erfaringer.
Derfor tilbyder Familie og Alkohol nu familier med børn 0-18 år bosat i Guldborgsund og Lolland Kommune at deltage i gruppeforløb. I gruppen vil du og din familie møde andre familier, som har lignende problemer, ønsker og mål som Jer selv.
Skal hele familien møde op?
Nej, det er ikke nødvendigt. Vi håber, at både mor og far eller måske samlever vil deltage sammen med børn. Men du kan også komme alene med børn og uafhængig af, om det er dig, der har et overforbrug af alkohol eller om du er tæt på en, der har.  Børn fra 7 år kan deltage og vi tilpasser forløbet til børnenes alder.
Hvad går et gruppeforløb ud på?
Vi arbejder med temaer som værdier, gode egenskaber, hvordan alkohol påvirker familien, kommunikation, problemløsning, skyld, grænsesætning mv. Undervejs vil der blive vekslet mellem oplæg med viden, gruppeøvelser og individuelle øvelser, leg og sociale aktiviteter. Både børn og voksne vil få redskaber, der kan bruges fremadrettet. Fokus vil være på, hvordan du og din familie kommer videre efter alkohol, så alkohol ikke bliver ved med at skabe problemer - også når den ikke længere er til stede. I vil få nye idéer til, hvordan I kan løse konflikter i familien og vil generelt blive mere opmærksomme på, hvad der er vigtigt for jer.

Kontakt og hør mere
Ring til Gitte Aagaard, projektleder af Familie og Alkohol på 2518 9620 og hør mere.
Alle i familien kan henvende sig – forældre, børn, venner m.fl. Det er gratis at deltage og der er tavshedspligt i gruppen.
Får du allerede hjælp hos Familie og Alkohol, da tal med din behandler, om gruppeforløb kunne være noget for dig og din familie.
Frivilligcenter Maribo.jpg
Tid og sted
Næste gruppeforløb starter op tirsdag den 25. februar og foregår i Frivilligcenteret i Maribo. Fremmøde kan kun ske efter aftale med Familie og Alkohol.
Forløbet løber over 10 gange i er periode på ca. 3 måneder. Der er ingen gruppe i børnenes skoleferie.

24.01.20
24.01.20

Visitkortvælger

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.