Hjernemad breder sig

Vordingborg kommune er hoppet med på kølevognen på projekt Hjernemad. Syv skoler og 1.250 børn får fremover leveret gratis morgenmad fra FødevareBanken.

Hjernemad446.jpg
Eleverne på Svend Gønge Skolen i Lundby flokkes om morgenmaden. Klik på billedet for at læse artikel og se indslag fra TV2 Øst.

Travle morgener kan give tomme maver, og tomme maver kan give lavt energiniveau og koncentrationsbesvær. Det er en skidt cocktail for skoleelever, men nu gør syv skoler i Vordingborg Kommune noget ved problemet.

Fremover får de leveret overskudsmad fra FødevareBanken i København og laver det til god og nærende morgenmad til og med eleverne.

Projektet har kørt med stor succes i Lolland og Guldborgsund kommuner siden 2017. Det er støtte af TrygFonden og etableret i samarbejde med FødevareBanken og Broen til Bedre Sundhed.

Læs mere om Hjernemad

20.08.19
20.08.19

Visitkortvælger

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.