Workshop - Bedre adgang til psykiatri

Her kan du læse om og se resultatet af workshoppen d. 31. maj.

Hotel Saxkjøbing satte rammen for workshoppen d. 31. maj, hvor Psykiatrien, i regi af Broen til bedre sundhed, inviterede til workshop for at afdække de væsentligste udfordringer i forbindelse med bl.a. geografi og lægemangel på Lolland-Falster.

Udvalgte medarbejdere fra social- og behandlingspsykiatrien, Lolland og Guldborgsund Kommune samt repræsentanter fra Almen Praksis og Patient- og pårørendeforeninger var inviteret, og der var lagt op til en dag med erfaringsudveksling og videndeling, hvor alle havde mulighed for at give deres besyv med.

Selve workshoppen blev ledet af Sundhedsinnovation Sjælland (SIS), som førte deltagerne igennem et spændende og sprængfyldt program. Da dagen var omme, var der sat fokus på udfordringer indenfor fx tilgængelighed, kommunikation og det tværsektorielle samarbejde.  Samtidig var der også bud på, hvordan man i fremtiden kan styrke og udvikle opgaveløsningen, forstået som fagligheden og patientens handleevne på tværs af sektorer.

For at sikre den videre proces, er Initiativgruppen bag workshoppen trukket i arbejdstøjet, og arbejder nu hen mod at konkretisere projektidéerne samt at få dem prioriteret. I denne proces vil der også være fokus på at rejse midler, som kan understøtte projekterne.

Er du nysgerrig for at høre mere om workshoppen eller Initiativgruppen bag, er du velkommen til at kontakte Broen til bedre sundhed ved at skrive til broen@regionsjaelland.dk

Her kan du se resultatet af workshoppen (pdf)

17.06.13
25.03.19

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.