Billeder fra Kick in 2014

Inden de første gæster kom, var der pyntet om med muleposer med Broen til bedre sundhedslogonden de første gæster kom, var der pyntet om med muleposer med Broen til bedre sundhedslogo.

Dagens oplæg blev holdt i Visual Clamte Centers flot renoverede lokaler i Holeby.

Dagen startede ud med oplæg fra Regionsrådsformand Jens Stenbæk sammen med Marie Louise Brehm Nielsen, der er formand for Ældre- og Sundhedsudvalget i Lolland Kommune, og Bo Abildgaard, formand for Folkesundhed og Omsorgsudvalg i Guldborgsund Kommune.

I forhold til dagens tema skal man nok ikke ligge alt for meget mening i t-shirtens betydning.

Sundhedsminister Nick Hækkerup i et afslappet øjeblik med dagens toastmaster sundhedsfaglig chef Preben Cramon.

Preben Cramon styrede slagets gang.

Konferencens yngste deltager Lisa på to år var taget afsted med regionsrådspolitiker Kirsten Rask.

- "Broen til bedre Sundhed" henvender sig jo til alle aldersklasser, og så handler det jo også at netværke på tværs, kom det med et stort smil fra Kirsten.

Regionspolitikere fra nær og fjern. Fra venstre Kai Nielsen fra Greve, så følger Anne Møller Ronex fra Holbæk og Kirsten Devantier fra Næstved.

Autocamperen fra Befolkningsundersøgelsen på Lolland-Falster nåede netop at blive færdigindrettet i dagens anledning.

Sundhedsminister Nick Hækkerup poserede med en bærepose med Broen til bedre sundheds logo, og videreførte dermed en tradition, der i sin tid blev startet af tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, der dog poserede med Region Sjællands logo i sin tid.

Autocamperen fik fornemt besøg af Regionsrådsformand Jens Stenbæk (t.h.) og Sundhedsminister Nick Hækkerup (t.v.)

Der var mulighed for at se autocamperen indefra.

Dagens gallerywalk foregik i den gamle fabrikshal, der udgjorde en rå kulisse.

Til gallerywalk var der mulighed for at få et kort indblik i de forskellige projekter har været afprøvet, er i gang eller som i fremtiden vil blive igangsat under Broen til bedre sundhed. Her ses Gitte Porsmose, der er projektleder på Sund uddannelse.

Kristine Binzer, der præsenterede den fremtidige indsats for multibrugere af social- og sundhedsydelser på Lolland-Falster.

Nikolaj Stegeager og Betina Verwolt fra Aalborg Universitet holdt oplæg om virksomme indsatser for udsatte børn og unge.

08.10.14
25.03.19

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.