Søg
 

​​

​Region Sjællands Vikarkorps​

Mandag d. 2. september 2019 slår Region Sjælland dørene op for vores interne vikarkorps. Vikarkorpset skal forsyne sygehusene og Psykiatrien med sygeplejersker og social-og sundhedsassistenter når der er ferie, planlagt fravær og akut opstået sygdom.​​​


Pressemeddelelse: Region Sjælland vil have sine egne vikarer​

​Kontakt os

Fra midten af juni sidder et korps klar til at tage mod henvendelser fra interesserede vikarer eller svare på spørgsmål fra kunder ude på afdelingerne på Region Sjællands sygehuse. 


Send os en mail

 • ​Mandag d. 2. september 2019 slår Region Sjælland dørene op for vores interne vikarkorps. Vikarkorpset skal forsyne sygehusene og Psykiatrien med sygeplejersker og social-og sundhedsassistenter når der er ferie, planlagt fravær og akut opstået sygdom.

  Allerede fra 3. juni har vi et korps af medarbejdere, der sidder klar til at tage mod henvendelser fra interesserede potentielle vikarer eller svare på spørgsmål fra kunder ude på afdelingerne. 

  Du kan skrive på denne mail: vikarkorps@regionsjaelland.dk

  Vikar i Region Sjællands Vikarkorps?


  Er du interesseret i at blive en af vores kommende vikarer i Region Sjællands interne vikarkorps, kan du allerede nu uploade dit CV, ansøgning mv. via dette link til HR-skyen. Herefter vil du i løbet af juni og august måned blive kontaktet af en vores medarbejdere med henblik på at aftale en personlig samtale. Her vil vi tale med dig om dine kompetencer og dine forventninger til det at være vikar. 

  Fordele for dig som vikar i Region Sjællands eget vikarkorps

  • Et spændende og udviklende job på en eller flere af Region Sjællands geografier
  • Du kan nyde fordelene ved en stor grad af frihed samtidig med, at du er en del af en arbejdsplads med kollegaer og ledere som du kender
  • Du vil få samme mulighed for faglig sparring med dine kollegaer som de fastansatte
  • Du får mulighed for at afprøve forskellige afdelinger, områder og specialer 
  • Det kan være en vej ind til et fast job i region Sjælland

  Vores forventninger til dig

  • ​At du er fleksibel og har situationsfornemmelse
  • At du tager ansvar for opgaven
  • At du samarbejder med dine kollegaer på afdelingerne og i vikarkorpset

Link til denne side: