Søg
KarriereForum_HK_kampagnetop.png
 

KarriereForum 2020: Sæt kryds i kalenderen

Vi gentager succesen men i meget større skala. Nu kan både folkeskole- og gymnasieelever, studerende på sundhedsfaglige uddannelser, færdiguddannede og erfarne opleve, hvad SUH har at byde på.

 
​I år bliver KarriereForum den 5. og 6. oktober 2020. Over to dage inviterer vi folkeskole- og gymnasieelever til uddannelsesmesse, og studerende, nyuddannede og erfarne til jobmesse. Samtidig holder vi en messe for udvikling og karriere, hvor ansatte på SUH kan snuse til andre afdelinger og faglige områder.

 

Tre forskellige events i Køge

I stedet for et arrangement i både Køge og Roskilde holder vi ét større arrangement med tre forskellige events. For det første en jobmesse målrettet studerende, nyuddannede og erfarne inden for sundhedsområdet. De besøgende møder afdelingerne og kommende kolleger, og får mulighed for at høre om karrieremuligheder.
 
For det andet holder vi et Åbent Hus-arrangement for folkeskole- og gymnasieelever, som endnu ikke har valgt uddannelse.
 
Det tredje event er en karrieremesse målrettet medarbejdere på SUH. Her kan man få indblik i andre afdelingers arbejde, spændende projekter, muligheder for samarbejde osv.
 
 
Fællestillidsrepræsentant for sygeplejerskerne i Roskilde, Michelle Gulbæk Serve, siger:
 
-  SUH er i rivende udvikling i disse år, så er man nysgerrig, og vil man være med til at præge udviklingen, så skal man komme til vores KarriereForum. Man får mulighed for at møde mange afdelinger, så man kan få inspiration til sin karriere, høre mere om SUH og vores udvikling, siger hun.
 
 
 
 
 
 

 

Video fra sidste års KarriereForum

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=fdd0302c7a2e4be39c5638c0520a7670&source=embed&photo%5fid=58708144">