Søg
 

Innovation

Her kan du læse, hvordan E-Hospitalet gennem innovative projekter udvikler nye tilbud, der kommer dig og dine pårørende til gode.

HD_videomoede-ny.png​E-Hospitalet har ansvar for at udvikle nye og gode tilbud til gavn for dig og dine pårørende. Vi sætter løbende nye projekter i gang.

Vores projekter har ofte fokus på at prøve nye tilbud af i praksis. Det kan for eksempel være brug af video eller en ny teknologi til en grupper af patienter eller pårørende.

Vores projekter tager blandt andet afsæt i den viden som E-Hospitalets forskning har frembragt og i ideer fra ansatte i regionen. De digitale løsninger kan ofte bruges til at understøtte nye eller allerede kendte arbejdsgange, og derfor er dialogen og samarbejdet med regionens ansatte meget vigtig for projekterne.

Vi samarbejder med regionens øvrige sygehuse, kommuner, praktiserende læger og andre. Vi er også i dialog med patienter og fagpersoner for at gøre tilbuddene endnu bedre – inden de kommer flere til gavn.

Vi har fokus på at lave en klar fordeling af opgaver og ansvar mellem de parter, der skal samarbejde, når vi udvikler nye tilbud. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved at være en del af E-Hospitalet.

Oprettet
16.02.21
Opdateret
19.02.21
Link til denne side:
Andre sider under E-Hospital
 

 Kontakt

 
E-Hospitalet
Tlf: 70 20 42 00
Herlufsvænge 14A,
4700 Næstved