Søg
 

Bliv førstehjælper

Hvordan bliver jeg førstehjælper?​​

For at blive førstehjælper skal du blot udfylde tilmeldingsformularen. Hvis du ikke har et førstehjælpskursus har du mulighed for at få tilsendt informationer, når der udbydes gratis kurser. Her udfylder du ligeledes en formular om uddannelse. 
 

Tilmeld dig her​


Når vi har modtaget formularen og optagelseskriterierne er opfyldt, får du tilsendt en frivilligaftale, ligesom der bliver indhentet en børneattest, hvorefter du vil blive godkendt. Du vil dernæst få tilsendt en sms med link til applikationen, som du skal downloade.
 
Vi håber, at du har lyst til at være en del af projekt Danmark Redder Liv og hjælpe os med, at endnu flere personer overlever et hjertestop uden mén.
 


 
Oprettet
10.07.18
Opdateret
05.11.19
Link til denne side:

​Kontakt og presse

 
Sekretariat for Danmark Redder Liv
Dansk Folkehjælp
Brovejen 4
4800 Nykøbing F.
+45 70 220 230
 
Pressekontakt i Region Sjælland
Præhospital direktør Benny Jørgensen
+45 57 68 41 20 / 40 24 56 83 

Pixibog

Læs bogen "Rikke redder hjerter"

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker din klasse eller børnehave et klassesæt med bogen "Rikke redder hjerter"?
 
Så send en mail på phc@regionsjaelland.dk​ med "Rikke redder hjerter" i emnefeltet og skriv det ønskede antal, adresse og kontaktperson. 
 
Bøgerne modtager du inden for 14 dage og det er først til mølle. Bøgerne er helt gratis og et tilbud til institutioner og skoler bosiddende i Region Sjælland. Private kan desværre ikke bestille. God læselyst!