Søg
byggerTop.png
 

PROGRAM: Vi bygger for livet 5. september 2021

Søndag den 5. september 2021 afholder vi arrangementet Vi bygger for livet for alle regionens borgere. I år kan du komme på en rundtur i nederste etage af senge- og behandlingsbygningen, der netop har nået sin fulde højde på 9 etager.

Det vil være også være muligt at se den nye energicentral, der kan forsyne hele hospitalet med nødstrøm og varemodtagelsen, hvorfra varer i fremtiden vil blive leveret til hele hospitalet med robotter.
Også i andre bygninger, vil der være medarbejdere klar til at fortælle om de mange aktiviteter frem mod første større ibrugtagning i 2022. Vær opmærksom på, at nogle aktiviteter kræver tilmelding.
Tid: 10-13
Sted: Sjællands Universitetshospital Køge
Aktiviteter på byggepladsen Projekt Sjællands Universitetshospital

Adresser på SUH Køge - klik for at åbne kortet i nyt vindue
 1. Senge- og behandlingsbygning
  I den kommende senge- og behandlingsbygning åbner vi dørene for rundvisning Du kommer forbi undersøgelsesrum og ambulatorier. Tilmelding er nødvendig.

 2. Varemodtagelsen
  I varemodtagelsen, hvorfra varer i fremtiden vil blive leveret til hele hospitalet med robotter vil der være rundvisning. Tilmelding er nødvendig.

 3. Nødstrømsanlæg
  Energicentralen består af et køleanlæg og nødstrømsanlæg. Det vil være muligt at få et kik ind til nødstrømsanlægget og høre nærmere om anlægget, der stod færdigt i foråret.

 4. Kølecentralen
  Frederiksberg Forsyning åbner dørene til kølecentralen, der vil være rundvisning hver 30 min. Her er der endvidere mulighed for at få en kop kaffe og et stykke kage. Tilmelding er nødvendig.


 5. Experience: Forflytningsrobot til de tunge løft
  Det vil være muligt at få en demo af forflytningsrobotten Roberta, der er resultatet af et innovationssamarbejde mellem PTR Robotics og Projekt Sjællands Universitetshospital (Lykkebækvej 2)

Der vil være opsat infopunkter, hvor man kan læse nærmere om de enkelte byggerier.​


Parkering på hospitalets område, husk at sætte P-skiven
 

Tilmelding

Du kan forhåndstilmelde dig til de tre rundvisninger i senge-og behandlingsbygning, varemodtagelsen og kølecentralen via mail til ldalu@regionsjaelland.dk og oplyse hvilke rundvisninger du gerne vil deltage i. Ellers kan tilmelding ske på selve dagen. Der vil dog være begrænset kapacitet.
Oprettet
18.08.21
Opdateret
19.08.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Projekt Universitetshospital Køge
Lykkebækvej 1
4600 Køge