Søg
KarriereForum_HK_kampagnetop.png
 

Er du sygeplejerske, jordemoder, sonograf?

Eller er du snart færdiguddannet?

 
 

Er du nysgerrig på karriereveje og muligheder for udvikling, så kom til KarriereForum på Sjællands Universitetshospital.

 

Vi har fokus på faglighed og udvikling af vores medarbejdere, så de kan give patienterne den bedste behandling og pleje. Hos os hedder strategien ”Patienten er alt”.

 

Du får et unikt indblik i de mange faglige områder, vi arbejder med. Du kan tale med kommende kolleger og ledere, der står klar til at svare på spørgsmål om alt fra karriereveje og faglig udvikling til dagligdagen på Sjællands Universitetshospital.

 

Vi bygger et nyt, moderne hospital i Køge, som står færdigt i 2024. Det kan du også være med til at præge, så det giver de bedste rammer for både personale og patienter i fremtiden.

 

 

 

Fællestillidsrepræsentant for sygeplejerskerne i Roskilde, Michelle Gulbæk Serve, håber, at rigtig mange, erfarne som nyuddannede, vil kigge forbi:

 

-  SUH er i rivende udvikling i disse år, så er man nysgerrig, og vil man være med til at præge udviklingen, så skal man komme til vores KarriereForum. Man får mulighed for at møde mange afdelinger, så man kan få inspiration til, hvilket speciale man gerne vil arbejde i, høre mere om SUH og vores udvikling, siger hun.

 
  • ​Roskilde

    Torsdag den 7. november kl. 17-19.30

    Vestermarksvej 16, ved det store auditorium og kantinen.

  • ​Køge

    Onsdag den 13. november kl. 17-19.30

    Lykkebækvej 1, bagerst i vandrehallen, længst fra hovedindgangen (indgang via hovedindgangen)