Søg
 

Normale p-regler og åbningstider i kantinerne gælder fra mandag den 27. april

Region Sjælland gør klar til at genåbne for normal aktivitet på sygehusene. I den forbindelse går regler for parkering på sygehuse til tidligere gældende p-regler og åbningstider i kantinerne tilbage til normal åbningstid.

​Parkeringsreglerne på sygehusene går tilbage til normal regel med tidsbegrænsning fra den 27. april, ligesom kantinerne på sygehusene går tilbage til normal åbningstid.​ Gældende fra samme dato vil det ikke længere være muligt at bestille de goodiespakker, som blev tilbudt under corona-beredskabet.

Priserne på kantineforplejningen er uændrede. Dvs. at varer til 30,- kr. er nedsat til 20,- kr., og at varer til 20,- kr. er nedsat til 15,- kr.

Øvrige tilbud til medarbejdere


Da situationen omkring coronavirus sætter mange ansatte i sundhedssektoren under pres, har Region Sjælland iværksat et mentalt beredskab med en række initiativer, der skal understøtte medarbejderne under Corona-pandemien fx sikkerhedsbriefings, action cards med strategier til at øge ens mentale robusthed i krisen, samtaler på individ eller på gruppeniveau.
 
Her kan du kan se tilbuddene, finde svar på, hvad du kan få hjælp til, hvor og af hvem.
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
24.04.20
Opdateret
24.04.20
Link til denne side:

Koncern HR

Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Tlf. nr. 24 41 11 70

Send mail