Brug af værnemidler – følg de regionale retningslinjer og brug regionale uddannelsesfilm

Sundhedspersonalet opfordres til at følge de til enhver tid gældende regionale vejledninger og uddannelsesmateriale for korrekt brug af værnemidler.

​Anvend Region Sjælland retningslinjer og uddannelsesfilm

– og ingen Google

Det er de regionale retningslinjer, action cards og uddannelsesvideoer om korrekt brug af værnemidler, som skal anvendes. På den måde undgår afdelinger at få forkert information i omløb fra fx Google:

- Der skal ikke bruges andre retningslinjer end dem vi har i Region Sjælland. Man skal lade være med at Google sig frem til materialer. Det vi skal bruge i Region Sjælland, ligger i D4 og på Region Sjællands web, og det er det, der er gældende i vores region, siger Ulrich Stab Jensen, ledende overlæge, Klinisk Mikrobiologi.

Region Sjællands materiale om korrekt brug af værnemidler er tilgængeligt på web og intra.

Her kan du finde:
  • Gældende retningslinjer