Ny retningslinje for hjertestopbehandling af patienter med mistænkt eller konstateret covid-19

Dansk Råd for Genoplivning har udgivet en ny vejledning for hjertestopbehandling af patienter med mistænkt eller konstateret covid-19 på sygehusene.

Vejledningen bygger på Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det særlige for hjertestopbehandling af patienter med mistænkt eller konstateret covid-19 er, at personalet kan alarmere hjertestop, uden der har været ”hands on” og ”se-føl-lyt”. Personalet skal iklæde sig værnemidler inden ”hands on”.

Den regionale Hjertestopkomite har omsat vejledningen fra DRG til en retningslinje for Region Sjælland, som nu ligger i dokumentportalen (D4), DokID 628003.

27.03.20
27.03.20