Yderligere udsættelse af elektive aktiviteter

Region Sjælland skal stadig holde fokus på de kritiske aktiviteter

​Direktionen har besluttet at forlænge udskydelsen af elektive aktiviteter frem til og med 28. februar 2021.

Det gør man for at øge behandlingskapaciteten på COVID-19 området med ekstra personale, som kan hjælpe til med behandling og pleje af COVID-patienter.

- Vi har på nuværende tidspunkt omkring 50 procent flere indlagte med COVID-19, end vi havde, da vi havde flest i foråret. Det kræver mange senge og meget personale, og vi er derfor nødt til at prioritere det mest akutte og livstruende. Det er en ærgerlig men nødvendig konsekvens af det massive pres, som vores sundhedsvæsen er under i øjeblikket, siger koncerndirektør i Region Sjælland, Leif Panduro Jensen.

Corona-epidemien tvang i december regeringen og Danske Regioner til at udskyde patientrettighederne til hurtig udredning og behandling til den 1. marts 2021. De er dermed midlertidig sat ud af kraft.

Behandling af akut sygdom eller skade og livstruende sygdomme, som f.eks. kræft- og hjertesygdomme fortsætter uændret.

20.01.21
20.01.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.