Vigtig information til ALT sundhedspersonale, inklusive servicepersonale om brug af MASKER mm

Nye midlertidige anbefalinger for brug af masker, som SKAL følges fra i dag. (15.03.20)

Nye midlertidige anbefalinger for brug af masker, som SKAL følges fra i dag. Alle skal sætte sig ind i anbefalingerne, se nedenstående link som er lagt i infektionshygiejnisk netbog til udprint.

Vi står nu midt i en COVID-19 pandemi med mangel på masker og andre værnemidler, som vi alle har et ansvar for at anvende med omtanke og efter anbefalinger fra vores øverste sundhedsmyndigheder.
Hovedbudskaber er

• FFP3 åndedrætsværn anvendes kun til specielle situationer hos patienter med Covid-19 samt til sjældent forekommende alvorlige infektionssygdomme
  • Kirurgiske masker bør i en række situationer erstattes med brug af visir

Se relevante dokumenter i D4

OBS - masker og andre værnemidler MÅ IKKE GENBRUGES! Det kan have den modsatte effekt – dvs. du kan påføre dig selv smitte og sprede smitte til andre.

17.03.20
17.03.20