Webinar - Hold fast i din mentale sundhed og trivsel - og styrk arbejdsfællesskabet under Coronakrisen

Møder du fysisk ind på arbejdspladsen og er dine arbejdsopgaver påvirket af Coronasituationen - eller arbejder du måske direkte med Coronapatienter?

​Så oplever du måske, at såvel arbejdsfællesskabet som din egen mentale sundhed er under pres. Deltag i dette webinar og få konkrete redskaber til, hvordan du holder fast i din trivsel og mentale sundhed i en periode med høj arbejdsbelastning, og få inspiration til, hvad du kan gøre, for at værne om arbejdsfællesskabet i den aktuelle situation.

08.01.21
08.01.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.