Vacciner reserveres til kommunalt frontpersonale

AstraZeneca vaccinen skal gives til personer mellem 18 og 64 år, og den kan dermed ikke gives til de ældre borgere. Det kommer nu cirka 17.000 kommunale medarbejdere til gavn, og regionalt personale opfordres til at vente lidt med at bestille tid.

Fra i dag (11.02.21) er der igen vacciner til vaccination af kommunale og regionale medarbejdere, hvor cirka 1.000 medarbejdere vil kunne blive vaccineret dagligt. Da Region Sjælland i starten af vaccinationsindsatsen prioriterede personalet på sygehusene særligt højt, er cirka 70 % af personalet i Region Sjælland vaccineret. Derfor opfordrer regionen nu den del af sygehuspersonalet, som endnu ikke er vaccineret, til at vente lidt med at bestille tid til vaccination.

- Vi opfordrer til, at sygehuspersonale lige holder lidt igen med at bestille tid for at skabe plads til kommunerne. Det er dog vigtigt at understrege, at der kun er tale om, at man venter et par uger yderligere, da vi forventer, at alle 17.000 kommunale medarbejdere og det resterende sygehuspersonale, der er indstillet til vaccination, vil være vaccineret inden for de næste tre uger, siger Jesper Gyllenborg, vicedirektør på Sjællands Universitetshospital og ansvarlig for den sygehusbaserede del af vaccinationsprogrammet i Region Sjælland.

Personalevaccinationerne foregår på fire af regionens sygehuse i form af Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus, Nykøbing F. Sygehus og Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Centrene på sygehusene har åbent alle ugens dage fra 8.00 til 16.00, og tid til vaccination skal bestilles på www.vacciner.dk​​. I alt har Region Sjælland netop modtaget 7600 doser fra AstraZeneca, og regionen forventer, at næste levering i uge 7 vil være på 9900 doser.

24.02.21
24.02.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.