Søg
 

Sådan poder man for Covid-19 korrekt

Ny video fra Rigshospilet viser trin-for-trin, hvordan podning af patienter skal foregå for at få det mest optimale testresultat.

​I takt med at flere danskere i de kommende uger skal testes for, hvorvidt de er smittet med Covid-19, er det vigtigt, at testene bliver udført på den rigtige måde.
 
Læge Tobias Todsen fra Øre-næse-halskirurgisk Klinik på Rigshospitalet  har i samarbejde med overlæge Anders Kock fra Infektionsmedicinsk Klinik på Rigshospitalet produceret en ny video, der viser og forklarer, hvordan man som sundhedsprofessionel skal foretage svælgpodning for Covid-19.
 
Filmen er målrettet personale på danske hospitaler, der i den kommende tid i stigende grad skal pode patienter, der er mistænkt for at være smittet med Covid-19. Det er vigtigt at følge anvisningen nøje, så man får det bedst mulige testresultat.
 
Filmen, der allerede bruges på hospitaler i Færørerne og Grønland, vil også komme i en engelsk version.

 
 

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=e8622270d671df2a78fafaf0db410a1a&source=embed&photo%5fid=61889087">

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
03.04.20
Opdateret
08.04.20
Link til denne side:
Andre sider under Sundhedsfaglige vejledninger

Koncern Kommunikation og Presse

Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Send mail


Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

Informationer fra Koncern HR
Seneste nyt til medarbejderne
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.