Samarbejde og samfundssind løser udfordring i Herfølge

Golfvogne løser stort problem ved Region Sjællands vaccinationscenter i Herfølge.

​Region Sjællands beredskabschef, René Toft, havde fået en henvendelse om, at der for en gangbesværet borger var langt at gå fra parkeringspladsen til vaccinationscentret i Herfølge.

Derfor tog han kontakt til Køge Golfklub, og her var direktøren for klubben Jens Torp straks klar til at låne golfvognene ud, som alligevel holdt stille i garagen i øjeblikket.

Se filmen om de 4 golfvognene, der blev hentet og taget i brug ved vaccinationscentret søndag formiddag.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=71801a713e30c310d21d6b5a275de276&source=embed&photo%5fid=67305626">

10.03.21
10.03.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.