Sygehusene i Region Sjælland har akut brug for din hjælp til forefaldent arbejde i forbindelse med den pressede Covid-situation

Presset på Region Sjællands sygehuse er nu så stort, at der er behov for at søge hjælp til mere administrative og serviceorienterede opgaver for at give regionens sundhedspersonale tid til at fokusere på de akutte covid-relaterede opgaver

​Situationen er så alvorlig, at det er nødvendigt at søge efter hjælp hos alle personalegrupper i regionen, der på nuværende tidspunkt ikke arbejder med patient- og virksomhedskritiske opgaver.
Sygehusene har defineret nogle opgaver, som de har behov for hjælp til. Direktionen og Koncernledelsen beder om hjælp fra de administrative funktioner og appellerer til, alle bidrager til løsning af opgaver, der kan hjælpe og aflaste vores sygehusansatte kolleger.

Hvis du har mulighed og lyst til at hjælpe sygehusene med at håndtere de mange covid-patienter, så har du mulighed for at ansøge her, samt gøre opmærksom på, hvor og hvor meget du kan træde til.

Det enkelte sygehus sørger for din oplæring – og for at du kan være tryg, når du hjælper til. Du vil ikke blive sat til opgaver, du ikke er tryg ved eller er oplært i.

Hvis du har mulighed for at træde til, skal du herunder vælge, hvor du vil bistå.

De enkelte link fører dig til stillingsopslaget på det nævnte sygehus stillingsopslag. I stillingsopslaget kan du læse mere om opgaverne, samt hvordan du ansøger og hvilken kontaktperson du kan henvende dig til med spørgsmål.

07.01.21
07.01.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.