Søg
 

Vi kan desværre ikke tage imod eller hente donationer som mad og nytårsbriller

Region Sjællands sygehuse og hospitaler modtager mange henvendelser om donationer. Det er prisværdigt. Men på grund af smitterisiko kan vi desværre ikke tage imod.

​- Mange medarbejdere modtager henvendelser fra borgere, der gerne vil donere mad. Men det er, på trods af de gode intentioner, ikke sundhedsmæssigt forsvarligt for hverken vores patienter eller vores medarbejdere. Selvom det pågældende ærinde er velment og prisværdigt, kan vi ikke tage imod – heller ikke ved selv at hente til kolleger. Vi har brug for alle medarbejdere,  siger Per Bennetsen, regionsdirektør.
 
Når det gælder udstyr, modtager Region Sjælland kun donationer af større mænger ubrudte pakker med godkendte produkter, der leveres af leverandører direkte til sygehusenes depoter.
 

Hjælp med udstyr

Lægemiddelstyrelsen har lanceret kampagnen Danmark hjælper Danmark, hvor organisationer, myndigheder, institutioner og private virksomheder kan melde ind, hvis de har idéer til, hvordan der kan skaffes ekstra værnemidler, COVID19-tests og håndsprit til brug for frontlinjemedarbejderne i sundhedsvæsenet, eller hvis man som organisation har udstyr eller håndsprit til overs, som man godt kan undvære uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
26.03.20
Opdateret
26.03.20
Link til denne side:
Andre sider under Sundhedsfaglige vejledninger

Koncern Kommunikation og Presse

Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Send mail


Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

Informationer fra Koncern HR
Seneste nyt til medarbejderne
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.