Brug af værnemidler - Information og undervisningsvideoer er på vej

Alle medarbejdere skal kende og følge de nye midlertidige retningslinjer for brug af masker og andre værnemidler.

​Er du nøgleperson i infektionshygiejne, så har du en vigtig rolle i din afdeling sammen med din nærmeste leder med at sikre, at de nye retningslinjer og øvrige tiltag bliver overholdt.

Der er undervisningsvideoer på vej (19.marts) som alle medarbejdere, der anvender værnemidler skal se.

Allerede nu kan I hente isolationsskilt og instruks for rengøring ved genanvendelse af værnemidler på siden om værnemidler. (på intra)

Inden for kort tid kommer der også undervisningsvideoer, og plakater om, hvilke værnemidler du skal bruge som læge, rengøringspersonale, fysioterapeut og sygeplejerske, inden du går ind på isolationsstuen.

20.03.20
20.03.20