Besøgsrestriktioner forlænges til 1. marts

En fast besøgende eller ledsager pr. patient er fortsat gældende i hele Region Sjælland

​For fortsat at passe på patienter, besøgende og medarbejdere ved at undgå smittespredning med COVID-19, forlænges besøgsrestriktioner for besøgende og ledsagere i hele Region Sjælland nu frem til den 1. marts.

Har du en aftale kan du fortsat trygt møde op. Vi beder om din hjælp til at undgå smittespredning ved at huske at bruge mundbind, holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Har du symptomer på COVID-19, skal du ikke møde op.

Besøgsrestriktioner gælder frem til den 1. marts 2021

• Patienter og beboere må have én fast pårørende, ledsager eller besøgende hos sig
  • Børn må have to faste pårørende hos sig
Der er ikke restriktioner for kritisk syge patienter. Har du spørgsmål omkring kritisk syge patienter, skal du kontakte den afdeling, patienten er tilknyttet.

08.02.21
08.02.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.