Alle faggrupper hjælper til

TV2 Øst har besøgt COVID afsnittene på SUH, hvor alle faggrupper er trukket i kitlerne.

​​- Det lyder åndssvagt, men jeg har ikke prøvet at tage urinprøver før. Min basisuddannelse er tandlæge, så det er ikke der jeg har erfaringen fra.

Ordene er Kasper Melchior Vinthers. Han er normalt ansat som tandlæge på Øre-Næse-Halskirurgisk afdeling i Køge, men hjælper lige nu til på COVID afsnittene.

Han er én af dem, der giver en hånd med under pandemien, og som TV2 Øst har fulgt.

I indslaget kan du også møde uddannelseskonsulent, Lotte Stattau, reservelæge Josefine Tangen Jensen og falckredder-elev Yasmin Aimee Olsen, der alle har det til fælles, at de er trukket i kitlerne på SUH, hvor de fungere som hjælpere for især sygeplejerskerne.

26.01.21
26.01.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.