Gældende version af DokID 626279 - Regional retningslinje vedr. håndtering af COVID-19 på sygehus

Aktuelle version af DokID 626279 i D4 – Regional retningslinje vedr. håndtering af COVID-19 på sygehuse. Dokumentet gennemgået revision 29/12/20.

​Dokumentet kan tilgås fra D4 forsiden (fra regionens netværk).
  • Der kan også benyttes søgeord såsom COVID-19, denne mulighed giver dog flere valgmuligheder. Bemærk – ikke alle dokumenttitler der er synlige på Dokumentportalen vil være tilgængelige for brugere, der IKKE har adgang til Region Sjællands netværk.

06.01.21
06.01.21

Koncern Kommunikation og Presse

Send mail

Disse sider indeholder informationer til ansatte i Region Sjælland

Se også...

COVID-19 i D4
Find alle sundhedsfaglige vejledninger på forsiden af D4 (på regionens netværk).
Praktisk informationer
IT sikkerhed, VPN adgang, webmail mv.
COVID-19 uddannelsesmateriale
Her finder du retningslinjer, e-læring og vejledninger til Regionens klinikere og til dig, der er tilmeldt COVID-19 jobbanken hos Region Sjælland.