Søg
 

Sterilcentralen

Vi er et højspecialiseret afsnit, der genbehandler medicinsk udstyr til hele SUH i Roskilde

Sterilcentralens kerneopgave er at betjene sengeafsnit, operationsgang, ambulatorier og specialafdelinger rundt på hele hospitalet med medicinsk udstyr.

Vi er specielt stolte af vores Casecart koncept, hvor vi pakker vogne med alle de artikler, der er brug for til den enkelte operation. Vi har et flow dagligt på 100 vogne, som cirkulerer rundt mellem operationsgangen og Sterilcentralen. 

For at dette kan lade sig gøre, arbejder vores lager- og logistikmedarbejdere med at indkøbe, koordinere, planlægge og distribuere samtlige artikler. Vi har 1000 forskellige steriliserede engangsartikler på vores varelager, samt egenproduktion af flergangsartikler. Vores sterilassistenter arbejder med genbehandlingen af flergangsinstrumenter, samt pakning af Casecart.

Vi har fokus på patientsikkerhed og har omfattende kontrolindsatser, hvor vi kontrollerer og validerer vores processer, og vores maskinpark.  Vi arbejder med T-DOC sporingssystem, således at alle vores instrumenter og varer kan spores - fra de afgår fra Sterilcentralen, og derefter benyttes ved den enkelte patient, til de er tilbage på Sterilcentralen.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
05.12.11
Opdateret
26.10.17
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sterilcentralen
Anæstesiologisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Vestermarksvej 10
4000 Roskilde
Tlf. 47 32 52 62
Fax 46 36 31 47