Søg
 

Garantiklinikken

Garantiklinikken er åbnet på Næstved sygehus.

Garantiklinikken modtager patienter til undersøgelse og behandling i forskellige specialer.

Hvem er vi
 
Garantiklinikken er en regional klinik, der hjælper regionens sygehuse med at overholde tidsfrister for udredning og behandling indenfor en række specialer.
Fleksibilitet er et nøgleord. Det betyder, at vi kan skrue op for aktiviteten indenfor de specialer, der oplever patienttilgang. Tilsvarende kan vi skrue ned eller helt lukke for aktiviteten indenfor mindre belastede specialer.
Vi bruger de fysiske rammer på sygehusene på tidspunkter, hvor de ellers vil stå tomme. For dig som patient betyder det kortere ventetid, hurtigere udredning og et samlet behandlingsforløb indenfor regionen.
Alle speciallæger bliver ansat på konsulentbasis, når de er blevet godkendt af ledelsen i den afdeling, som specialet hører ind under. På den måde sikrer vi os, at du som patient oplever den samme høje, faglige kvalitet, som kendetegner sygehusvæsenet i regionen.
 
 
 
Kontakt
​​
Har du spørgsmål vedrørende behandlingsforløbet, mødetider, svar og lignende, er du velkommen til at kontakte afdelingen på
tlf. 56 51 34 50 mellem klokken 9.00-12.00 på hverdage.
 

 
Eller på mail: nae-garanti@regionsjaelland.dk​. Husk at angive cpr-nummer.

 
Åbningstider

 
Alle hverdage, helligdage og weekender.

Der er ikke mulighed for telefonbetjening i weekenderne.

Er du indkaldt i en weekend, så har du modtaget et nummer, som du kan kontakte os på. Ellers er du velkommen til at skrive en mail.​

Oprettet
19.05.16
Opdateret
19.02.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Garantiklinikken
Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved
Tlf. 56 51 34 50