Søg
 

Fertilitetsrådgivning er et gratis tilbud til både mænd og kvinder. Du får personlig rådgivning om din evne til at få børn. Det er dog ikke længere muligt at bestille tid på Holbæk sygehus, men vi henviser til Herlev hospital og Rigshospitalet.

Fertilitetsrådgivningen er målrettet forbedring af folkesundheden i forhold til befolkningens reproduktion. Det vil den være i form af forskning, oplysning og vejledning. Fertilitetsrådgivningens målsætning er, at bevare og værne om mænd og kvinders forplantningsevne. 

Fertilitetsrådgivningen er en del af et større projekt sammen med Region Hovedstaden og Region Skåne. Det er størret af EU midler fra Interreg (Reprounion)

Alle kan få en tid i fertilitetsrådgivningen. Dog må man ikke have et allerede kendt fertilitetsproblem. Og man må ikke have forsøgt at blive gravid i mere end et år. I så fald kan man blive henvist af egen læge til fertilitetsklinikken på Holbæk sygehus, hvis man i øvrigt opfylder kravene for fertilitetsbehandling i offentligt regi.

Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Fertilitetsrådgivningen
Holbæk Sygehus
Akacievej 11
Indgang L5
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 40 62
Telefontid tirsdag kl. 15.30 - 17.00
 

 Se også...