​​Presserum​​​​​​​​​​​​​​

Visuel identitet

Download Region Sjællands logo i trykkvalitet og find vores designguide, der angiver hvordan logo og design skal anvendes.

Brug Region Sjællands logo korrekt. Læs hvordan i designguiden.
​I designguiden kan du læse, hvordan Region Sjællands logo kan og skal bruges.​

Region Sjællands designguide

Region Sjællands designguide præsenterer Regionens visuelle identitet og viser, hvordan designet skal anvendes på forskellige medier.

Download designguiden (pdf)

Logo

Logoet skal altid være optimalt aflæseligt. Derfor er der defineret en frizone omkring logoet, hvor der aldrig må optræde elementer, der forringer eller 'forstyrrer' logoet. Bomærkets højde udgør enheden x som vist på illustrationen ovenfor. 1/2x udgør respektafstanden på alle sider af logoet. Der skal derfor altid være luft omkring logoet i afstanden 1/2x. Læs mere i Region Sjællands designguide.

Gå til siden hvor du kan hente logoer og grafik

Spørgsmål eller brug for hjælp

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til designguiden eller logo, er du velkommen til at kontakte Region Sjællands grafikere på grafik@regionsjaelland.dk.

29.11.11
29.06.17