Nyheder og pressemeddelelser

Du kan her finde nyhedshistorier og pressemeddelelser, som omhandler PFI.

Stigende aktivitet inden for forskning og innovation

De regionale opgaver med at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland er steget i løbet af det sidste år.
03.08.17

Region Sjælland søger virksomhed til projekt mobilePsyk

mobilePsyk Vær med til at udvikle en sundhedsapp til det psykiatriske område i Region Sjælland
17.07.17

Forskerlederuddannelse i Region Sjælland

Torsdag den 18. maj gik startskuddet til uddannelsesforløbet ”Ledelse af Forskning” i Region Sjælland.
24.05.17

Mød forskere på Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus samler forskere fra de mange lokale forskningsprojekter fra Lolland-Falster i anledningen af Forskningens Døgn. Det sker torsdag den 27. april kl. 13-17 i forhallen. Alle kan kigge forbi og høre forskerne fortælle.
20.04.17

Få et lungetjek til international lungedag på Slagelse Sygehus

I omegnen af 600.000 danskere har en lungesygdom, og en stor del af dem ved det ikke endnu. Du kan finde ud af, om du er en af dem, når Slagelse Sygehus den 16. november inviterer inden for til international lungedag.
10.11.16

Forældrene taber sig sammen med børnene

Den succesfulde Holbæk-metode, der får overvægtige børn til at tabe sig, har en overraskende sidegevinst: 60 procent af forældrene taber sig også.
01.10.16

Babys gener dikterer vækst, overvægt og sygdomme

Forskere og børn fra Holbæk Sygehus er med i banebrydende international forskning. Den nye forskning viser, at ganske små genetiske forskelle forklarer, hvorfor nogle babyer er overvægtige eller undervægtige fra fødslen.
28.09.16

En dag i forskningens tegn

Region Sjælland har over 500 aktive forskere, og 200 millioner kroner er hvert år øremærkede til forskning i regionen. Forskningens Dag er med til at hylde forskningen og de mange forskere, der er med til at højne det faglige niveau til gavn for borgerne.
15.09.16

Holbæk-forskere har godt nyt til 90.000 danskere med knogleskørhed

Forskere fra Holbæk Sygehus og Syddansk Universitet har godt nyt til 90.000 danske patienter, der behandles med medicin for deres knogleskørhed.
30.06.16

Kan musik hjælpe flygtninge ud af traumer?

Det skal et nyt forskningsprojekt i Roskilde finde ud af. Projektet er det første af sin slags på verdensplan og skal foregå på Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Roskilde under Psykiatrien Region Sjælland.
13.05.16

20.05.16
02.01.17

Kontakt PFI på:

PFI er fysisk placeret i Regionshuset i Sorø:

Produktion, Forskning og Innovation
Alleen 15

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.