Nyheder og pressemeddelelser

Du kan her finde nyhedshistorier og pressemeddelelser, som omhandler PFI.

Region Sjælland vært for ITHACA-arrangement

Region Sjælland var midt september vært for et såkaldt EEPE-arrangement (Exchange of Experience and Peer Evaluation).
17.10.17

Ét tryk og vagtplanen er klar

Region Sjælland er nu klar med den første automatiserede vagtplan, som i første omgang skal testes på en læge- og sygeplejeafdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Det vil give personalet mere tid til patienterne og mere tid til udvikling og forskning.
24.08.17

Stigende aktivitet inden for forskning og innovation

De regionale opgaver med at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland er steget i løbet af det sidste år.
03.08.17

Region Sjælland søger virksomhed til projekt mobilePsyk

mobilePsyk Vær med til at udvikle en sundhedsapp til det psykiatriske område i Region Sjælland
17.07.17

Forskerlederuddannelse i Region Sjælland

Torsdag den 18. maj gik startskuddet til uddannelsesforløbet ”Ledelse af Forskning” i Region Sjælland.
24.05.17

Mød forskere på Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus samler forskere fra de mange lokale forskningsprojekter fra Lolland-Falster i anledningen af Forskningens Døgn. Det sker torsdag den 27. april kl. 13-17 i forhallen. Alle kan kigge forbi og høre forskerne fortælle.
20.04.17

Få et lungetjek til international lungedag på Slagelse Sygehus

I omegnen af 600.000 danskere har en lungesygdom, og en stor del af dem ved det ikke endnu. Du kan finde ud af, om du er en af dem, når Slagelse Sygehus den 16. november inviterer inden for til international lungedag.
10.11.16

Forældrene taber sig sammen med børnene

Den succesfulde Holbæk-metode, der får overvægtige børn til at tabe sig, har en overraskende sidegevinst: 60 procent af forældrene taber sig også.
01.10.16

Babys gener dikterer vækst, overvægt og sygdomme

Forskere og børn fra Holbæk Sygehus er med i banebrydende international forskning. Den nye forskning viser, at ganske små genetiske forskelle forklarer, hvorfor nogle babyer er overvægtige eller undervægtige fra fødslen.
28.09.16

En dag i forskningens tegn

Region Sjælland har over 500 aktive forskere, og 200 millioner kroner er hvert år øremærkede til forskning i regionen. Forskningens Dag er med til at hylde forskningen og de mange forskere, der er med til at højne det faglige niveau til gavn for borgerne.
15.09.16

20.05.16
06.12.17

Kontakt PFI på:

PFI er fysisk placeret i Regionshuset i Sorø:

Produktion, Forskning og Innovation
Alleen 15

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.