Nyheder og pressemeddelelser

Du kan her finde nyhedshistorier og pressemeddelelser, som omhandler PFI.

Forskning i topklasse til gavn for kræftpatienter og barnløse

​To store forskningsprojekter på Sjællands Universitetshospital får nu status af eliteforskningskonsortier og har potentialet til at måle sig med de bedste i verden. Til gavn for kræftpatienter og barnløse.
22.03.18

Første professor i ortopædkirurgi på Sjællands Universitetshospital

10.01.18

Forskere på Sjællands Universitetshospital bag banebrydende opfindelse til hoved-halskræft

I starten af 2018 indfører Sjællands Universitetshospital som de første det nye avancerede skanningsudstyr i form af en halskrave, som kan give mere præcise billeder og diagnose - og dermed mere præcis behandling for patienter med hoved- halskræft.
13.12.17

Region Sjælland vært for ITHACA-arrangement

Region Sjælland var midt september vært for et såkaldt EEPE-arrangement (Exchange of Experience and Peer Evaluation).
17.10.17

Ét tryk og vagtplanen er klar

Region Sjælland er nu klar med den første automatiserede vagtplan, som i første omgang skal testes på en læge- og sygeplejeafdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Det vil give personalet mere tid til patienterne og mere tid til udvikling og forskning.
24.08.17

Stigende aktivitet inden for forskning og innovation

De regionale opgaver med at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland er steget i løbet af det sidste år.
03.08.17

Region Sjælland søger virksomhed til projekt mobilePsyk

mobilePsyk Vær med til at udvikle en sundhedsapp til det psykiatriske område i Region Sjælland
17.07.17

Forskerlederuddannelse i Region Sjælland

Torsdag den 18. maj gik startskuddet til uddannelsesforløbet ”Ledelse af Forskning” i Region Sjælland.
24.05.17

Mød forskere på Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus samler forskere fra de mange lokale forskningsprojekter fra Lolland-Falster i anledningen af Forskningens Døgn. Det sker torsdag den 27. april kl. 13-17 i forhallen. Alle kan kigge forbi og høre forskerne fortælle.
20.04.17

Få et lungetjek til international lungedag på Slagelse Sygehus

I omegnen af 600.000 danskere har en lungesygdom, og en stor del af dem ved det ikke endnu. Du kan finde ud af, om du er en af dem, når Slagelse Sygehus den 16. november inviterer inden for til international lungedag.
10.11.16

20.05.16
30.01.18

Kontakt PFI på:

PFI er fysisk placeret i Regionshuset i Sorø:

Produktion, Forskning og Innovation
Alleen 15

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.