Region Sjælland skal have ny udviklingsdirektør

Tirsdag d. 13. juni 2017

Udviklingsdirektør Tue David Bak har takket ja til nye udfordringer i Israel. Tue David Bak har udført et stort stykke arbejde for Region Sjælland, og det skal vi udvikle og bygge videre på, lyder det fra den administrerende direktør.

I mere end fire år har Tue David Bak været udviklingsdirektør i Region Sjælland. Et job hvor det handler om at sætte gang i væksten, i beskæftigelsen, i uddannelserne, i trafikken, kort sagt hele udviklingen af Region Sjælland:

- Da jeg satte mig i stolen, så mærkede jeg straks at hele organisationen, virksomheder og ikke mindst politikerne, var klar til at sætte gang i noget stort i Region Sjælland. Derfor har det også været en fantastisk rejse at være med til, hvor vi virkelig har fået flyttet Region Sjælland på mange niveauer, siger udviklingsdirektør Tue David Bak.

Særligt er han glad for det tættere samarbejde, der er kommet mellem kommunerne, virksomhederne, vidensinstitutionerne og Region Sjælland:

- Et af de gode eksempler er ingeniøruddannelsen i Kalundborg. Her trådte alle til og sammen skabte vi en ny uddannelse i en kommune langt væk fra København. Sammen med bl.a. UCSJ, Kalundborg Kommune og store internationale virksomheder, så turde vi satse på at skabe en uddannelse, som både kan udvikle hele regionen og nærområdet, men også sikre den rette arbejdskraft for virksomhederne i fremtiden.

Udviklingen skal fortsætte

Administrerende direktør i Region Sjælland, Per Bennetsen, er ærgerlig over at skulle sige farvel til Tue David Bak:

- Jeg glæder mig over, at Tue David Bak har fået mulighed for at kaste sig over en meget spændende opgave, men er samtidig ærgerlig over, at det betyder et farvel til Region Sjælland. Tue David Bak har været med til at fokusere vores arbejde med regional udvikling og har fastholdt, at vores indsats skulle skabe reel effekt i form af vækst og arbejdspladser. Regionens opgave er jo at skabe nogle gode rammer for fremtidens vækst og udvikling. Vi har også bevist, at i Region Sjælland står sammen med kommunerne og virksomhederne. Det gælder både, hvis vi skal sikre bedre bredbånd og mobilforbindelser, Scale-up af virksomheder og en tværforbindelse over Sjælland. Det er et fokus vi skal fastholde.

Fakta

Tue David Bak tiltræder 1. september som chef for Innovation Centre Denmark – Tel Aviv. Centret er det 7. danske innovationscenter placeret i globale innovationshubs. I Tel Aviv skal Tue assistere danske virksomheder og vidensinstitutioner med at navigere i et af de mest innovative og high-tech økosystemer i verden.

Fra medio august 2017 til der er ansat en ny udviklingsdirektør, konstitueres Udviklingschef Maj-Britt Jensen i stillingen.

Stillingen opslås inden sommerferien, med ansøgningsfrist 14. august 2017.

13.06.17
13.06.17