Ny sygehusdirektør for Nykøbing F. Sygehus

Torsdag d. 21. december 2017

​Nykøbing F. Sygehus får ny sygehusdirektør fra 1. januar 2018. Det bliver Ricco Dyhr, der skal stå i spidsen for at bringe Nykøbing F. Sygehus ind i fremtiden som et stærkt akutsygehus.

- Vi har haft et rigtigt godt felt af kvalificerede ansøgere, og det er en stor glæde at fortælle, at valget er faldet på Ricco Dyhr, der er nuværende vicedirektør i Sygehusledelsen for Nykøbing F. Sygehus, fortæller adm. direktør Per Bennetsen, Region Sjælland.

- Vi får en ny sygehusdirektør, som er kompetent til at stå i spidsen både for at løse de aktuelle udfordringer på den korte bane med at skabe høj kvalitet, økonomisk stabilitet og at fastholde, udvikle og rekruttere medarbejdere med de nødvendige kompetencer - og på den lange bane at bringe sygehuset ind i fremtiden, siger Per Bennetsen.

Ricco Dyhr ser frem til at fortsætte arbejdet med udviklingen af Nykøbing F. Sygehus, som er i fuld gang med en omfattende modernisering og udvidelse som et af regionens fire akutsygehuse. Et sygehus, hvor patienterne oplever tryghed, sammenhæng i patientforløbene og et dygtigt personale. Det skal ske sammen med de 1400 medarbejdere.

- Det er vigtigt for mig at få både medarbejdere og ledere tæt involveret i de løsninger, som skal til. Der er vi heldigvis vant til at stå sammen her på Nykøbing F. Sygehus, og det skal vi fortsat bruge som vores styrke, siger Ricco Dyhr.

Den nye sygehusdirektør skal nu sammen med vicedirektør Inge Paamejer i gang med at ansætte en lægefaglig vicedirektør med solid erfaring, så sygehusledelsen igen kan blive fuldtallig.

Ricco Dyhr kom til Nykøbing F. Sygehus som vicedirektør i oktober 2016. Han medbragte en stor indsigt i regionens sygehusvæsen i kraft af sine tidligere stillinger som konstitueret økonomidirektør og koncernsekretariatschef i Region Sjælland.

Ricco Dyhr er 45 år. En kandidatuddannelse fra RUC er sidenhen suppleret med en Master of Business Administration (MBA) på Syddansk Universitet samt forløb på bl.a. Berkeley Universitetet i USA inden for innovation og offentlig ledelse.

21.12.17
21.12.17