Søg
HDlaegeliv.png​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​
 
 

Det gode lægeliv
i ​Region​ ​Sj​ælland

Er et godt lægeliv tæt sparring med dygtige kolleger eller et varierende og udfordrende job? At bo billigt eller være en del af et lokalsamfund med​ engagerende ildsjæle?


På denne hjemmeside får du nogle bud på, hvordan det gode lægeliv ser ud i Region Sjælland. Vi håber, du bliver inspireret og får lyst til at vide mere om at være læge i regionen. Vi har masser at byde på.


Sammen med PLO Sjælland er regionen gået sammen om en rekrutteringsstrategi, som du kan læse mere om under visioner. Døren er åben for dig, som enten er ved at uddanne dig til almen læge, er på udkig efter egen praksis, eller hvis du har andre ønsker og ideer til ansættelser i de eksisterende klinikker.​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 • ER DU LÆGE?

  Bliv inspireret og f​å viden om at være praktiserende læge i Region Sjælland. Se oversigt over ledige ydernumre og hvilke særlige forhold om fx nedsat patientantal i nogle områder af regionen.

  laesmere.png 

 • ER DU LÆGE UNDER UDDANNELSE?

  Se hvordan du får kontakt til DYNAMU og uddannelseskonsulenter og mulighederne for at deltage i faglige netværk og arrangementer.
   

  laesmere.png