Søg
​​​​​​​​​​​​​Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
LOKALOMRÅDER
 

En region fuld af muligheder

Region Sjælland har højt til loftet og vide rammer. Både geografisk, mentalt og fagligt – og for hele familien.

HD_onregionen.jpg

Regionen giver læger, studerende og deres familier masser af muligheder fra Sjællands Odde i nord, over Roskilde til Greve og Køge i øst og hele vejen ned over Sjælland forbi Næstved og Slagelse til og med Lolland, Falster og Møn.

Her kan du se en film om to praktiserende læger i Region Sjælland.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=74d8e052e1b3cc3c0dbbbc7779087be6&source=embed&photo%5fid=12166254">

Region Sjælland prioriterer sundhedsområdet højt – og der er sat økonomiske ressourcer og handling bag de høje ambitioner. Fx etableres der en universitetsklinik i Nykøbing Falster i 2015 for at give regionens læger mulighed for at følge med i den nyeste viden og indgå i et forskningsmiljø.
 
Som læge eller læge under videreuddannelse får du desuden mulighed for masser af faglig sparring i moderne lægehuse, fleksible arbejdsforhold med blandt andet mulighed for at arbejde på nedsat tid, opstarts- og iværksætterhjælp, markant lavere priser på praksis og boliger end i hovedstadsregionen samt mulighed for hurtigt at samle stor erfaring med mange forskellige typer sygdomme og diagnoser. Sidst men ikke mindst bliver du en afgørende og respekteret del af det lokalområde, du vælger at arbejde i. 
Oprettet
20.02.15
Opdateret
07.03.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Det Gode Lægeliv
Primær Sundhed
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
57 87 57 87