Søg
​​​​​​​​​​​​​Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
UNDER UDDANNELSE
 

Læger under videreuddannelse

Regions Sjælland dækker geografisk et stort område med meget vekslende befolkningssammensætning. Kendetegnende for regionen er, at der i mange områder er langt til sygehuset og relativt få speciallæger.

Forholdene i regionen gør, at der bliver foretaget mange undersøgelser og udredninger i almen praksis. Som uddannelsessøgende vil du derfor kunne få et godt kendskab til de basale undersøgelser, udredninger og behandlinger inden for det almen medicinske speciale. Der er mulighed for at blive tilknyttet enkeltmandspraksis, flermandspraksis eller større lægehuse.
 

Introduktionsforløb

Efter endt basisuddannelse er første trin på vejen til almen praksis introforløbet. Region Sjælland slår introforløb op forår og efterår samt løbende efter behov på sundhedsjobs og via Job og Karriere.
Stillingerne besættes efter ansøgning og efterfølgende samtale.
Introforløb foregår i en almen praksis, der er godkendt til at modtage uddannelseslæger, og varer 6 måneder, såfremt praksis har været led i basisforløbet.
Der er ca. 500 praktiserende læger i Region Sjælland, og over 150 fungerer som tutorlæger i videreuddannelsen af yngre læger.
 

Hoveduddannelsesforløb

Efter introduktionsforløbet følger hoveduddannelsesforløbet. Hoveduddannelsesforløb slås op forår og efterår på sundhedsjobs og via Job og Karriere.  og besættes samlet, så du kan planlægge fire et halvt år frem i tiden.
 

Kontaktpersoner

I Region Sjælland er der ansat flere Praksisuddannelseskoordinatorer (PUK'er) og Yngre Almen medicinske uddannelseskoordinatorer (DYNAMU'er), som deltager i planlægning af den lægelige videreuddannelse og er med til at sikre et godt uddannelsesmiljø i almen praksis. De kan rådgive dig, hvis du har spørgsmål – find dem under Kontaktpersoner under Videreuddannelsen i Region Sjælland
Oprettet
20.02.15
Opdateret
07.09.17
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Det Gode Lægeliv
Primær Sundhed
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
57 87 57 87
 

 Læs mere

 
 

 Oversigtslinks