Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
14.12.17
Se mere
Recovery

Næstved kommune og Psykiatrien Region Sjælland har fokus på at udvikle indsatserne overfor mennesker med psykisk lidelse.

Sundhed
Næstved
Gratis
16.01.18
Se mere
Bordeline hos unge

Hvad er borderline, og hvilke behandlingsmuligheder er der i Psykiatrien? Til arrangementet får du både indsigt i borderline og gode råd til, hvad du selv kan gøre, hvis du eller en, du kender, har borderline.

Sundhed
Roskilde
Gratis
22.01.18
Se mere
Gal og normal

Kom og hør tre ambassadører fra EN AF OS fortælle om deres omgivelsers reaktion på psykisk sygdom, når PsykInfo og Holbæk Bibliotek inviterer til arrangementet "Gal og normal".

Sundhed
Holbæk
Gratis
25.01.18
Se mere
Relationens betydning i behandlingen

I samarbejdet med borgere med psykiske udfordringer er relationen et uundværligt fundament for, at behandling lykkes.

Sundhed
Næstved
Gratis
01.02.18
Se mere
At holde balancen med bipolar lidelse

Kom og få indblik i, hvad bipolar lidelse er, og hvordan sygdommen viser sig. Du kan også høre, hvad du selv kan gøre, hvis du eller en, du kender, har bipolar lidelse.

Sundhed
Haslev
Gratis
08.02.18
Se mere
Børn og unge med angst - hvordan støtter vi bedst?

Kom og få indblik i, hvordan man bedst muligt støtter et barn, der har angst. Du kan også høre om behandlingsprogrammet Cool Kids.

Sundhed
Køge
Gratis
27.02.18
Se mere
Hvad børn ikke ved ... har de ondt af

Til arrangementet vil socialrådgiver og familieterapeut, Karen Glistrup, kaste lys over, hvordan man kan tale med børn, der er pårørende til en forælder eller søskende med psykisk sygdom.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
07.03.18
Se mere
Kreativitet i hverdagen

Hvilken betydning har kreative interesser og aktiviteter for vores hverdag og mentale sundhed? Det og meget mere kan du blive klogere på til dette arrangement, der både byder på oplæg, opgaver, debat og udstilling.

Sundhed
Slagelse
Gratis
15.03.18
Se mere
Syg uden diagnose - om funktionelle lidelser

Kom og hør om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser. Du kan også få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse, og hvordan man kan forsøge at tackle dem i almen praksis.

Sundhed
Solrød Strand
Gratis
Link til denne side: